SIF- Skrapans Idrottsförening

SIF är en förening vars största mål är att få alla elever på Lundellska skolan att aktivera sig i någon form av skolidrott. Skolidrotten är ett bra sätt att skapa gemenskap mellan människor och göra skolgången roligare.

Det SIF erbjuder för alla medlemmar är träningar efter skoltid i våra skollag i t.ex. fotboll, volleyboll, basket m.m. Vi har även ett gym som alla medlemmar kan ta del av. Vi möter andra gymnasieskolor i idrotter och spelar fotboll DM, Innebandy DM och handbolls SM.

Som elev och medlem i SIF har man alla möjligheter att påverka vilka idrotter som ska ske under skolåret.
Årets största dag för oss på Skrapan och för oss i SIF är självklart kampen mot Katedral. SIF jobbar för att få folk intresserade av att delta och står för träningarna inför kampen. I år vinner vi!

SIF- Skrapans Idrottsförening

[wonderplugin_video iframe=”https://www.youtube.com/watch?v=EwUbdGPZwWU” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=600 videoheight=400 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”https://www.lundellska.se/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]