Digitalt Öppet hus

Hjärtligt välkommen till digitalt öppet hus på Lundellska skolan.

Funderar du på att söka till Lundellska skolan- men undrar över något?
Vi vill gärna ge dig som går i 9:an och vill söka till Lundellska skolan en chans att få träffa oss, se på skolan – och få svar på så många av dina frågor som möjligt och lära känna oss. Vi gör allt för att du ska kunna få svar på dina frågor, genom filmer, prova på och öppet hus på plats.

= innehåller video

Se våra inspirerande filmer om livet på Skrapan och våra program

Naturvetenskapsprogrammet

Vi erbjuder två inriktningar inom Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och Naturvetenskap & samhälle. Båda inriktningar ger den bredaste behörigheten av gymnasieprogrammen och förbereder dig för alla typer av vidare studier på universitet och högskolor.


Mer information hittar du här.!

Ekonomiprogrammet

Vi erbjuder två inriktningar inom ekonomiprogrammet

Ekonomi och juridik. Båda inriktningar ger den bredaste behörigheten av gymnasieprogrammen och förbereder dig för alla typer av vidare studier på universitet och högskolor.


Mer information hittar du här!

Samhällsvetenskapsprogrammet

Vi erbjuder två inriktningar inom programmet Samhällsvetenskap

Beteendevetenskap och Samhällsvetenskap med internationalisering (SASAM). Båda inriktningar ger behörigheten av gymnasieprogrammen och förbereder dig för alla typer av vidare studier på universitet och högskolor.


Mer information hittar du här!

Vård och omsorg

Vi erbjuder två profiler inom Vård och omsorgsprogrammet

Vård-vård och vård-sam. Profilen Vård-sam ger samma behörighet till universitets- och högskolestudier som samhällsvetenskapsprogrammet.


Mer information hittar du här!

Musikklass

Musikklassen riktar sig till dig som spelar instrument eller sjunger och vill satsa på musik.
På Lundellska skolan öppnas möjligheterna att läsa ett studieförberedande program och samtidigt få ägna sig åt musik. Alla musikklasselever följer något av Lundellska skolans gymnasieprogram och har musikklassundervisningen som programfördjupning och individuellt val. Man läser ensemble, teori/gehör, improvisation i grupp och får dessutom, av våra musiklärare, individuella lektioner på sitt huvudinstrument, inom ramen för kursen ”Instrument eller sång”.


Mer information hittar du här!

Resursenheten

På Resursenheten erbjuder vi två särskilt utformade program för dig med diagnos inom autismsområdet och som är i behov av en lugn och tydliggörande miljö.


Mer information hittar du här!

Elevröster – Vad säger våra elever?

Skrapans elevkår är den äldsta Elevkåren i Uppsala och arbetar för att ge en mer givande skoltid, sätta guldkant på vardagen och bygga gemenskap som sträcker sig över alla våra årskurser och program.


Mer information hittar du här!

Skrapans talkshow

 

 

Bläddra i vårt gymnasievalsmagasin

Klicka på bilden för att bläddra i Lundellska skolans tidning inför gymnasievalet 2021!

Tänk på att du alltid är välkommen att mejla dina frågor till oss!

Våra studie- och yrkesvägledare, specialpedagog, rektor och representanter från våra utbildningar besvarar gärna dina frågor och funderingar. Maila dina funderingar till:

Håll utkik på vår webbplats för vårt nästa vanliga Öppet Hus på Lägerhyddsvägen 2!